TROPIC ISLAND

Mezinárodní soutěž v německém Tropical Island. Moře, teplo, cheer, výlet!!!

Přípravy na vánoční svátky vrcholí, Starsky se však v tuto dobu  vydávají na otevřené mistrovství „Beach cup 2013“ do německého Tropic  Islandu. Cesta nebyla dlouhá, po registraci  jsme zamířily ke skříňkám (menší už být opravdu nemohly) a pak to začalo…převlékání, česání, líčení, zkoušky, vystoupení… Času moc nebylo, necelé dvě hodinky po příjezdu už tancovaly před porotou  juniorky se svým dancem. Pak přišly na řadu i peeweeska. Své nové sestavy dala děvčata  na maximum.

Ve 13 hodin jsme se přesunuly k podiu, kde probíhalo vyhlašování výsledků. Juniorky se umístily na 7. místě, Lizard Dolní Poustevna na 9. místě. Peewees si převzaly pohár za krásné 5. místo ( z 9 soutěžících teamů). Zasloužilou odměnou bylo vysněné koupání. Až do večerních hodin si mohly užívat dovádění v příjemně teplé vodě, tobogánů a jiných vodních atrakcí.

Juniorky si musely na koupání ještě chvilku počkat. Čekalo je vystoupení v cheer kategorii. Po druhé hodině přerušil celý team  koupání a přišel fandit. Povedlo se. Holky se radovaly a i slzička ukápla. „I kdyby se neumístily, byly se svým výkonem maximálně spokojeny.“Konkurence byla veliká. Mezi patnácti teamy byly soutěžící z celé Evropy i mimo ni. Jejich perfektní gymnastické výkony se zdály být nepřekonatelné. Proto bylo pro nás obrovským překvapením , když vyhlašovali 10.,9.pak 8.,7.,6...místo a Stars Varnsdorf  ještě nezaznělo. A je to tady, Stars Varnsdorf  si přebírají pohár za 4. místo v kategorii cheer. Měly  jsme obrovskou radost.

Výlet jsme zakončily společným koupáním a užívaly si tropického podnebí, tepla a vody, protože po sedmé hodině  už nás čekala  cesta zpátky do „reality“. Unavené, ale šťastné se totiž těšíme na vánoční prázdniny…….

Přejeme krásné svátky, šťastný nový rok  2014 a  8.1. 2014  znovu začínáme !!!!!!

novinky novinky
Partneři:
Počítadlo návštěv
Provozovatel:
Stars Varnsdorf
Líba Vladařová
Bratislavská 2706
407 47 Varnsdorf
Tel.
+420731574399
Email
IČ:
22829474